Fesztiválbelépők

Telt ház esetén a helyszínen sem árusítunk jegyeket, a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza. A 12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják nagykorú felügyelete alatt.

Általános információért vagy az online jegyvásárlással kapcsolatos bármilyen probléma esetén keressétek a Tixa ügyfélszolgálatát: ugyfelszolgalat@tixa.hu

Biztonságos jegycsere

A fesztivál szeretné felhívni a vásárlók figyelmét a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett kizárólag a Ticketswap oldalát ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ennél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatónál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben.

Orfűi lakók kedvezménye

Az orfűi lakosok a fesztivál ideje alatt a helyszínen (és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcímkártyát nem fogadunk el. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az semmiképpen sem ruházható át. A kedvezményes jegy teltház esetén is rendelkezésre áll.

Fogyatékkal élők kedvezménye

A Fishing on Orfű fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget viszont tényleg azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási/ mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. Tehát magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást. A kedvezményes jegyek teltház esetén is rendelkezésre állnak.

A kizárólag az orfűi lakók valamint a fogyatékkal élők számára használható jegypénztár minden nap 10:00-22:00ig tart nyitva a bejáratnál.

Kempingjegyek

Az Üllői úton, a Heaven Streeten és a Pál utcában PARCELLÁKAT árusítunk, míg a Kistehén legelőn, az Óriás téren és az Isten Háta Mögött dűlőn, valamint a Mutáns pótkempingben SÁTORJEGYET tudsz vásárolni. A fesztivál feletti erdőben is megszállhatsz az ERDEI KEMPINGBEN, előre felállított, matraccal rendelkező sátrakban, míg a fesztivál forgatagában 10 db MINIKABIN is várja vendégeinket. Idén először a KÉK HULLÁM KEMPINGBEN is sátrazhatsz, a fesztivál alatt elhelyezkedő Aquaparkban. A kempingjegyeink a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosítanak fel és a fesztivál egész időtartamára érvényesek.

Erdei kemping

Itt a kényelem találkozik az eldugott erdei szállások varázsával: az ERDEI KEMPING hat tábort foglal magában a fesztivál feletti erdőben, ahol a csenden és a nyugalmon kívül exkluzív, matraccal és árammal ellátott, előre felállított sátrak várják a madárcsicsergős erdei környezetre vágyó vendégeket.

Az Erdei kempingben található táborok különlegességei:

  • nyugi: mélyen az erdőben, távol a fesztivál forgatagától = csend, madárcsicsergés
  • áram: 220V kis áramfelvételű eszközeidnek (pl. mobiltöltés)

A táborokban található Erdei sátrak a következő specifikációkkal bírnak:

  • 2 réteg raklapra helyezett falemezen 2,4m x 2,4m-es placc
  • ezen jó minőségű, előre felállított 2 személyes sátor
  • ebben kényelmes, 2 személyes 180×200 cm-es matrac